פוזילי עם בייקון ואפונה ירוקה

חומרים:1 חבילה פסטה פוזילי100 גרם בייקון פרוס לרצועות ברוחב של 1 ס"מ ובאורך 3 ס"מ100 גרם אפונה טרייה או קפואה1/4 כוס שמן זית1 שן שוםמלח ופלפל שחורפרמזן לגירוד מעל אופן ההכנה:שמים במחבת את הבייקון, ללא שמן ומטגנים מעט עד שהשומן של הבייקון נמס.מוציאים את הבייקון ומשאירים את השומן.מוסיפים למחבת את שמן הזית ומטגנים בו את השום.מנמיכים את האש ומוסיפים את האפונה, לאחר הפשרתה.מטגנים על אש קטנה במשך שתי דקות. מפלפלים וממליחים ומוסיפים את פרוסות הבייקון המטוגנות.מוסיפים לרוטב את הפסטה שבושלה זה עתה, מערבבים ומגישים מייד. בעת ההגשה מפזרים מעל בזיליקום קצוץ וגבינת פרמזן.www.giacommo.net

חומרים:
1 חבילה פסטה פוזילי
100 גרם בייקון פרוס לרצועות ברוחב של 1 ס"מ ובאורך 3 ס"מ
100 גרם אפונה טרייה או קפואה
1/4 כוס שמן זית
1 שן שום
מלח ופלפל שחור
פרמזן לגירוד מעל

אופן ההכנה:
שמים במחבת את הבייקון, ללא שמן ומטגנים מעט עד שהשומן של הבייקון נמס.
מוציאים את הבייקון ומשאירים את השומן.
מוסיפים למחבת את שמן הזית ומטגנים בו את השום.
מנמיכים את האש ומוסיפים את האפונה, לאחר הפשרתה.
מטגנים על אש קטנה במשך שתי דקות. מפלפלים וממליחים ומוסיפים את פרוסות הבייקון המטוגנות.
מוסיפים לרוטב את הפסטה שבושלה זה עתה, מערבבים ומגישים מייד.
בעת ההגשה מפזרים מעל בזיליקום קצוץ וגבינת פרמזן.

www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר