מצרכים:
2 ק"ג חזה בקר טרי חתוך לקוביות (8 מנות)
3 יח' בטטה רחוצות היטב וחתוכות לקוביות גסות
2 קופסאות שימורים של גרגירי חומוס
4 ענפי טימין
½ כוס שמן זית
2 יח' בצל לבן
2 ראשי שום מפורקים עם הקליפה
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל שחור גרוס עדין
כ-4 ליטר מים לבישול ארוך
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לתוך סיר ברזל עבה וגס עם מכסה.
מניחים על גחלים בוערות למשך 7-5 שעות.
מערבבים בעדינות מדי פעם מלמטה כלפי מעלה, על מנת שלא למעוך את הבטטות.
הצעת הגשה:
על גבי אורז בסמטי לבן צחור