ל- 2 מנות:
מרכיבים:
מיקס פירות ים:
2 מולים פתוחים
2 מולים שלמים
2 קוקי סן ז'אק
4 צדפות וונגולה
חופן קלמרי
6 שרימפס גדולים
2 חצי סרטן כחול
חופן בייבי שרימפס
מיץ לימון
שמן זית
יין לבן
ג'ינג'ר כתוש
שום כתוש
מלח ים
שמנת מתוקה
קמצוץ קארי
פטוצ'יני
גבינת פרמיז'אנו
עירית קצוצה
אופן הכנה:
לשים מעט שמן זית במחבת עמוקה (אפשר ווק).
כשהשמן רותח להוסיף את מיקס פירות הים ולטגן תוך כדי הקפצה. להוסיף מעט יין לבן, ציר דגים, מעט מיץ לימון, חצי כפית ג'ינג'ר, חצי כפית שום כתוש ומעט מלח ים.
להרתיח ולהקפיץ מדי פעם, להוסיף קמצוץ קארי ולערבב.
למזוג כ- 125 מ"ל שמנת מתוקה למחבת, לבשל עד לרתיחה ולצמצום הרוטב.
לבשל את הפטוצ'יני, לסנן ולהוסיף לרוטב המוכן. לערבב יחד ולפזר גבינת פרמיז'אנו מגוררת ומעט עירית.
ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008, 24.8 עד 2.9