מצרכים:
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
1 פטריית יער גדולה
3 פטריות פורטבלו
1/4 ליטר שמנת מתוקה
תערובת עשבי תיבול – פטרוזיליה, בזיליקום, כוסברה
1/5 כוס יין לבן
אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם
3 ענפי טימין
אופן ההכנה:
צולים את הפטריות (כל סוג בנפרד) על הגריל עם מעט שמן, מלח ופלפל.
מחכים שהפטריות יתקררו.
מחממים במחבת נפרדת מעט חמאה, מניחים את הפטריות ומחכים 2 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את היין הלבן, השמנת, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין.
מבשלים כ– 2 דקות ומגישים.