פטריות ממולאות בעשבי תיבול

מצרכים ל- 5 מנות10 פטריות שמפניון טריות בגודל בינוני גדול רגלי פטריות חופן עשבי תיבול מ–פטרוזליהבזיליקוםאורגנוטימיןחצי בצל בינוני מלח פלפל כפית שמן זית כף יין לבן יבש אופן הכנהמסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דקקוצצים דק את כל עשבי התיבול , להקפיד לקצוץ רק את העלים, להסיר גבעוליםמטגנים את הבצל בכפית שמן זיתמוסיפים את רגלי הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגןמוסיפים את עשבי התיבול מוסיפים כף יין לבן יבש מקפיצים עד בישול קלממלאים כל פטריה בכפית מהעיסה אופים בתנור 180 מעלות דקות בדיוק

מצרכים ל- 5 מנות
10 פטריות שמפניון טריות בגודל בינוני גדול
רגלי פטריות
חופן עשבי תיבול מ–
פטרוזליה
בזיליקום
אורגנו
טימין
חצי בצל בינוני
מלח פלפל
כפית שמן זית
כף יין לבן יבש

אופן הכנה
מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דק

קוצצים דק את כל עשבי התיבול , להקפיד לקצוץ רק את העלים, להסיר גבעולים

מטגנים את הבצל בכפית שמן זית

מוסיפים את רגלי הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן

מוסיפים את עשבי התיבול

מוסיפים כף יין לבן יבש

מקפיצים עד בישול קל

ממלאים כל פטריה בכפית מהעיסה

אופים בתנור 180 מעלות דקות בדיוק



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר