מצרכים ל- 5 מנות
10 פטריות שמפניון טריות בגודל בינוני גדול
רגלי פטריות
חופן עשבי תיבול מ–
פטרוזליה
בזיליקום
אורגנו
טימין
חצי בצל בינוני
מלח פלפל
כפית שמן זית
כף יין לבן יבש
אופן הכנה
מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דק
קוצצים דק את כל עשבי התיבול , להקפיד לקצוץ רק את העלים, להסיר גבעולים
מטגנים את הבצל בכפית שמן זית
מוסיפים את רגלי הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן
מוסיפים את עשבי התיבול
מוסיפים כף יין לבן יבש
מקפיצים עד בישול קל
ממלאים כל פטריה בכפית מהעיסה
אופים בתנור 180 מעלות דקות בדיוק