פטריות ממולאות

 

חומרים:
חבילת פטריות שמפיניון – להוריד את הרגל, וליצור גומה בפטריה.

חומרים למילוי:
פטריות קצוצות
1 בצל קצוץ
1/2 כוס כוסברה
1/2 כוס בזיליקום
קוביות חזה אווז מעושן


אופן ההכנה:
להקפיץ בווק.
לתבל במלח ופלפל שחור.
למלא את הפטריות.

ציפוי הפטריה:
לטבול בביצה טרופה ופירורי לחם עם שומשום.
לטגן בשמן עמוק.


מסעדת טריאקי, דרך אם המושבות 94, קרית אריה, פתח תקווה, טל. 03-9236550






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה