פטריות שמפיניון ביין לבן ורוזמרין

חומרים:1 ק"ג פטריות3 מקלות רוזמריןרבע כוס יין לבןרבע כוס שמן זיתמלח, פלפל, שוםאופן ההכנה:נוטלים את הפטריות, מחלקים אותן לרבעים.מניחים בתבנית, מוסיפים את שמן הזית, מלח, פלפל, שום כתוש לפי הטעם.מוסיפים את עלי הרוזמרין ואת היין הלבן.מערבבים היטב.מחממים את התנור ל- 200 מעלות.אופים בתנור עד לקבלת צבע חום.מוציאים, מקררים, משלימים לפי הטעם, ומוציאים את עלי הרוזמרין.מסעדת "הבית הירוק", רח' ג'ורג' וייז 24 תל אביב, טלפון: 6418295-03

חומרים:
1 ק"ג פטריות
3 מקלות רוזמרין
רבע כוס יין לבן
רבע כוס שמן זית
מלח, פלפל, שום

אופן ההכנה:
נוטלים את הפטריות, מחלקים אותן לרבעים.
מניחים בתבנית, מוסיפים את שמן הזית, מלח, פלפל, שום כתוש לפי הטעם.
מוסיפים את עלי הרוזמרין ואת היין הלבן.
מערבבים היטב.
מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
אופים בתנור עד לקבלת צבע חום.
מוציאים, מקררים, משלימים לפי הטעם, ומוציאים את עלי הרוזמרין.


מסעדת "הבית הירוק", רח' ג'ורג' וייז 24 תל אביב, טלפון: 6418295-03

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר