פילה סלמון בציפוי אגוזים קריספי

יאנה דוברוביצקי מקייטרינג Eat and Love מציעה מתכון לטובת כל אותם מאותגרי מטבח שתמיד מגיעים לאכול אצל אמא אבל שפשוט אוהבים מתכונים חדשים. המפתח להצלחת המנה הינו דג סלמון טרי

לתבל את הדג עם מלח ופלפל ולמרוח חרדל. לפזר בנדיבות את תערובת האגוזים המעורבבת עם פפריקה. צילום ירון נגר

כללים להצלחת המנה: שימוש בדג טרי. אפשר לבחור בפרוסות דג בודדים ולא נתח שלם. במקרה של נתח שלם רצוי לעשות חתכים לפי גודל המנה, וכך גם להבטיח עשייה שווה של כל הנתח וחיתוך קל יותר בהגשה. אפשר לטחון כמה סוגי אגוזים יחד עם פפריקה ותבלינים, ולשמור גם למנות אחרות.

מצרכים

פילה דג סלמון טרי נקי ושטוף

חופן אגוזי מלך

חופן שקדים

עלי טימין טרי

מלח, פלפל, שום

1 כף חרדל דיז'ון

שמן זית

פפריקה

צילום ירון נגר

אופן ההכנה

לחמם תנור ל- 180מעלות.

לתבל את הדג עם מלח ופלפל ולמרוח חרדל.

לפזר בנדיבות את תערובת האגוזים המעורבבת עם פפריקה.

להדק היטב מעל החלק של העור של הדג.

להניח בתבנית עם נייר אפייה.

לאפות כ- 10-15 דקות.

להגיש חם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה