חומרים
500 גרם פנה
2 כוסות רוטב עגבניות בסיסי
2 שיני שום
חציל חתוך לקוביות
שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
גבינת מוצרלה מגורדת (רשות)
אופן הכנה
בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט מלח, בשביל הפסטה כמובן.
במחבת מחממים את רוטב העגבניות.
במקביל מטגנים בטיגון עמוק את קוביות החצילים ומוסיפים לרוטב.
כותשים את שיני השום לרוטב.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומלח לפי הצורך.
אם רוצים מוסיפים מעט מוצרלה מגורדת מיד כאשר הפסטה מוכנה ניתן להוסיפה לרוטב ולבשל ביחד דקה נוספת.