פנה עגבניות וחצילים

חומרים500 גרם פנה2 כוסות רוטב עגבניות בסיסי2 שיני שוםחציל חתוך לקוביותשמן זית פטרוזיליה קצוצהגבינת מוצרלה מגורדת (רשות)אופן הכנהבסיר גדול מרתיחים מים עם מעט מלח, בשביל הפסטה כמובן.במחבת מחממים את רוטב העגבניות.במקביל מטגנים בטיגון עמוק את קוביות החצילים ומוסיפים לרוטב.כותשים את שיני השום לרוטב.מוסיפים את הפטרוזיליה ומלח לפי הצורך.אם רוצים מוסיפים מעט מוצרלה מגורדת מיד כאשר הפסטה מוכנה ניתן להוסיפה לרוטב ולבשל ביחד דקה נוספת.

חומרים
500 גרם פנה
2 כוסות רוטב עגבניות בסיסי
2 שיני שום
חציל חתוך לקוביות
שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
גבינת מוצרלה מגורדת (רשות)

אופן הכנה
בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט מלח, בשביל הפסטה כמובן.

במחבת מחממים את רוטב העגבניות.

במקביל מטגנים בטיגון עמוק את קוביות החצילים ומוסיפים לרוטב.
כותשים את שיני השום לרוטב.

מוסיפים את הפטרוזיליה ומלח לפי הצורך.

אם רוצים מוסיפים מעט מוצרלה מגורדת מיד כאשר הפסטה מוכנה ניתן להוסיפה לרוטב ולבשל ביחד דקה נוספת.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר