פנוני – ביג פנה עם ארטישוק עגבניות ופרי הצלף

חומרים ל- 4 עד 6 סועדים:500 גרם פסטה 'פנוני' (ביג פנה) או פסטה אחרת קצרה אך רחבה, מתוצרת 'לה מוליזנה'1/4 כוס שמן זית3 שיני שום קצוצות גסכוס עגבניות שרי חצויות צנצנת ארטישוק 'שלמים עם רגל' תוצרת IPOSEA1/4 כוס פירות הצלף תוצרת IPOSEA1/2 כוס יין לבןכף טימין טרי קצוץאופן ההכנה:מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מלח גס.מחממים במחבת שמן זית ושום.מוסיפים את העגבניות החצויות ומקפיצים כ-2 דקות, על אש גבוהה.חוצים את הארטישוקים לאורכם, וכל חצי מחלקים לשלושה פלחים.מוסיפים את הארטישוק, הצלפים והיין הלבן.מבשלים עד שהיין מתאדה.מוסיפים את הטימין.כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת.מבשלים כ- 2 דקות נוספות.מגישים מיד. ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן.צילום סטודיו סליס

חומרים ל- 4 עד 6 סועדים:
500 גרם פסטה 'פנוני' (ביג פנה) או פסטה אחרת קצרה אך רחבה, מתוצרת 'לה מוליזנה'
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות גס
כוס עגבניות שרי חצויות
צנצנת ארטישוק 'שלמים עם רגל' תוצרת IPOSEA
1/4 כוס פירות הצלף תוצרת IPOSEA
1/2 כוס יין לבן
כף טימין טרי קצוץ

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מלח גס.
מחממים במחבת שמן זית ושום.
מוסיפים את העגבניות החצויות ומקפיצים כ-2 דקות, על אש גבוהה.
חוצים את הארטישוקים לאורכם, וכל חצי מחלקים לשלושה פלחים.
מוסיפים את הארטישוק, הצלפים והיין הלבן.
מבשלים עד שהיין מתאדה.
מוסיפים את הטימין.
כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת.
מבשלים כ- 2 דקות נוספות.
מגישים מיד. ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן.

צילום סטודיו סליס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר