פסטה ארבע גבינות

משתמשים בארבעה סוגי גבינות - 100 גרם מכל אחת: ברס בלו, קשקבל מגורדת ,צ'דר מגורדת, בורסאן טבעי. צילום אפיק גבאי
מתכון של מותג הגבינות של נני – גבינות מקוריות מסביב לעולם, לרגל חג שבועות ולאירוח מושלם. זמן הכנה כ- 40 דקות, רמת קושי: קל

מצרכים  ל-4-5 מנות

חבילת פסטה שאוהבים – רצוי פנה

2 שמנת מתוקה

4 סוגי גבינות – 100 גרם מכל אחת: ברס בלו, קשקבל מגורדת ,צ'דר מגורדת, בורסאן טבעי

מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט

אופן ההכנה

את הפסטה מרתיחים במים לפי הוראות היצרן.

לא לשכוח לשים מלח ושמן.

לסנן  ולשים בצד.

לוקחים 2 שמנת מתוקה, שמים במחבת ומביאים לרתיחה.

ברתיחה מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב עד שהכל נמס.

מוסיפים רבע כפית אגוז מוסקט ושליש כפית פלפל שחור גרוס.

טועמים ולפי זה מוסיפים מלח.

הגשה

מוסיפים פסטה לרוטב, או מגישים פסטה ומעל מצקת יפה של רוטב גבינות.

ניתן לפזר גבינת גרנה פדנו מעל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר