פסטה ארבע גבינות

מתכון של מותג הגבינות של נני - גבינות מקוריות מסביב לעולם, לרגל חג שבועות ולאירוח מושלם. זמן הכנה כ- 40 דקות, רמת קושי: קל

משתמשים בארבעה סוגי גבינות - 100 גרם מכל אחת: ברס בלו, קשקבל מגורדת ,צ'דר מגורדת, בורסאן טבעי. צילום אפיק גבאי
משתמשים בארבעה סוגי גבינות - 100 גרם מכל אחת: ברס בלו, קשקבל מגורדת ,צ'דר מגורדת, בורסאן טבעי. צילום אפיק גבאי

מצרכים  ל-4-5 מנות

חבילת פסטה שאוהבים – רצוי פנה

2 שמנת מתוקה

4 סוגי גבינות – 100 גרם מכל אחת: ברס בלו, קשקבל מגורדת ,צ'דר מגורדת, בורסאן טבעי

מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט

אופן ההכנה

את הפסטה מרתיחים במים לפי הוראות היצרן.

לא לשכוח לשים מלח ושמן.

לסנן  ולשים בצד.

לוקחים 2 שמנת מתוקה, שמים במחבת ומביאים לרתיחה.

ברתיחה מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב עד שהכל נמס.

מוסיפים רבע כפית אגוז מוסקט ושליש כפית פלפל שחור גרוס.

טועמים ולפי זה מוסיפים מלח.

הגשה

מוסיפים פסטה לרוטב, או מגישים פסטה ומעל מצקת יפה של רוטב גבינות.

ניתן לפזר גבינת גרנה פדנו מעל.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה