פסטה ברוטב אלפרדו טבעוני

כשהפסטה רכה מוציאים מהמים ושוטפים במים קרים. מגישים עם הרוטב מעל הפסטה
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר מציע מתכון שמתאים לצמחונים וטבעונים אך לא רק

מצרכים

1 בצל גדול

4 כפות שמן זית בכבישה קרה

1 סלסלת פטריות שמפיניון לבנות

1 סלסלת פטריות שמפיניון חומות

1 קופסת קרם קוקוס

1 קופסת חלב קוקוס

מלח הימלאיה ופלפל לפי הטעם

חבילת פסטה (מלא, כוסמין)

אופן ההכנה

מחממים את השמן בסיר.

קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים בשמן.

קוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל המטוגן.

יוצקים פנימה את חלב הקוקוס וקרם הקוקוס ומביאים לרתיחה.

מתבלים לפי הטעם.

מבשלים על אש קטנה 15 דקות.

בסיר נפרד מבשלים במים רותחים פסטה מקמח מלא מהסוג שאוהבים (פנה, טורטליני, פטוצ'יני, ספגטי וכו').

כשהפסטה רכה מוציאים מהמים ושוטפים במים קרים.

מגישים עם הרוטב מעל הפסטה.

הצעת הגשה

5 דקות לפני סיום בישול הרוטב אפשר להוסיף פרחי ברוקולי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר