fbpx

פסטה ברוטב שמנת, גבינה כחולה וענבים

גבינה כחולה (רוקפור וגורגונזולה למשל) וענבים הם שילוב קלאסי ומוכר. במתכון זה מצטרפים השניים לפסטה ברוטב שמנת. שילוב מענג ומנצח
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

גבינה כחולה (רוקפור וגורגונזולה למשל) וענבים הם שילוב קלאסי ומוכר. במתכון זה מצטרפים השניים לפסטה ברוטב שמנת. שילוב מענג ומנצח.

מצרכים ל- 4-6 מנות:
250 ג' פסטה פנה
1 כף חמאה
1 שן שום מגוררת
1 כוס שמנת מתקה
3/4 כוס ענבים ירוקים/ אדומים ו/או שחורים, חצויים
1/2 כוס גבינה כחולה(רוקפור/ גורגונזולה או אחרת), מפוררת
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל

אופן ההכנה:
בשלו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן בהרבה מים רותחים, עד שהיא כמעט מוכנה ("אל-דנטה").
סננו ושימרו בצד.
המסו את החמאה בסיר גדול שטוח או במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה. הוסיפו את השום והזהיבו קלות (הזהרו לא לחרוך את השום), כדקה.
הוסיפו את השמנת והביאו לרתיחה.
בשלו עד להתעבות השמנת כ-4-5 דקות.
הוסיפו את הפסטה, הענבים והגבינה.
ערבבו היטב.
תבלו במלח ופלפל והגישו חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר