פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

מותג הפסטות האיטלקי הגדול ברילה מציע לחג השבועות מתכון חגיגי מפתיע טעים וקל להכנה הכולל תמהיל גבינות שיוצרות רוטב עשיר עם נגיעות פיקנטיות

מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות עם כף עץ עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט. צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-4 מנות

1 חבילה (500 גרם) טליאטלה פלייה א-פיאנו כמו של ברילה

לרוטב

2 כפות חמאה

2 גבעולי תימין

1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%

30 גרם גבינת גרוייר או אמנטל מגוררת

30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

30 גרם גבינת פרמז'ן

30 גרם גבינת רוקפור

צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב.

מצמצמים את הנוזל לחצי.

מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות עם כף עץ עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.

במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה.

מוסיפים מלח ואת הפסטה.

מבשלים לפי ההוראות 6 דקות.

מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב.

מערבבים ומגישים חם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה