פסטה טרוטולה עם אנשובי, גבינת ריקוטה, וסלמון מעושן

חומרים ל-6-8 מנותהחומרים500 גרם פסטה (פרפקטו) טרוטולה, מבושלת לפי ההוראות, מסוננת (שומרים כוס ממי הפסטה)ומעורבת במעט שמן זית, שמורה חם, בסיר הבישול.100 גרם דג סלמון מעושן ברצועות (שמים עם הפסטה(4 – 5 כפות שמן זית250 גרם זוקיני מנוקים ופרוסים4 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות2 כפות פילה אנשובי קצוץ כ 4-5 דגיגים 250 גרם (מיכל) גבינת ריקוטה250 מייל חלב3 – 2 כפות שמיר קצוץפלפל שחור גרוס,קורט צ'ילי כתוש, מעט מיץ לימון (מלח רק אם צריך) להגשהפרמזן מגוררההכנה1. מחממים השמן במחבת רחב ומטגנים הזוקיני על אש בינונית כ-4 דקות.2. מוסיפים הבצל והאנשובי ומערבבים עוד דקה.3. מערבבים פנימה הגבינה ומדללים עם החלב במידת הצורך עם מי הפסטה ששמרנו. מביאים לרתיחה מתונה, תוך ערבוב . 4. מוסיפים השמיר ומתבלים לפי הטעם יוצקים על הפסטה החמימה והסלמון,מערבבים מעל חם נמוך ומתקנים התיבול.מגישים חמים, עם פרמזן מגורר.

חומרים ל-6-8 מנות

החומרים
500 גרם פסטה (פרפקטו) טרוטולה, מבושלת לפי ההוראות, מסוננת (שומרים כוס ממי הפסטה)
ומעורבת במעט שמן זית, שמורה חם, בסיר הבישול.
100 גרם דג סלמון מעושן ברצועות (שמים עם הפסטה(
4 – 5 כפות שמן זית
250 גרם זוקיני מנוקים ופרוסים
4 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות
2 כפות פילה אנשובי קצוץ כ 4-5 דגיגים
250 גרם (מיכל) גבינת ריקוטה
250 מייל חלב
3 – 2 כפות שמיר קצוץ
פלפל שחור גרוס,קורט צ'ילי כתוש, מעט מיץ לימון (מלח רק אם צריך)

להגשה
פרמזן מגורר

ההכנה
1. מחממים השמן במחבת רחב ומטגנים הזוקיני על אש בינונית כ-4 דקות.

2. מוסיפים הבצל והאנשובי ומערבבים עוד דקה.

3. מערבבים פנימה הגבינה ומדללים עם החלב במידת הצורך עם מי הפסטה ששמרנו.
מביאים לרתיחה מתונה, תוך ערבוב .

4. מוסיפים השמיר ומתבלים לפי הטעם יוצקים על הפסטה החמימה והסלמון,מערבבים מעל חם נמוך ומתקנים התיבול.

מגישים חמים, עם פרמזן מגורר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר