פסטה טרוטולה עם אנשובי, גבינת ריקוטה, וסלמון מעושן

 

חומרים ל-6-8 מנות

החומרים
500 גרם פסטה (פרפקטו) טרוטולה, מבושלת לפי ההוראות, מסוננת (שומרים כוס ממי הפסטה)
ומעורבת במעט שמן זית, שמורה חם, בסיר הבישול.
100 גרם דג סלמון מעושן ברצועות (שמים עם הפסטה(
4 – 5 כפות שמן זית
250 גרם זוקיני מנוקים ופרוסים
4 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות
2 כפות פילה אנשובי קצוץ כ 4-5 דגיגים
250 גרם (מיכל) גבינת ריקוטה
250 מייל חלב
3 – 2 כפות שמיר קצוץ
פלפל שחור גרוס,קורט צ'ילי כתוש, מעט מיץ לימון (מלח רק אם צריך)

להגשה
פרמזן מגורר

ההכנה
1. מחממים השמן במחבת רחב ומטגנים הזוקיני על אש בינונית כ-4 דקות.

2. מוסיפים הבצל והאנשובי ומערבבים עוד דקה.

3. מערבבים פנימה הגבינה ומדללים עם החלב במידת הצורך עם מי הפסטה ששמרנו.
מביאים לרתיחה מתונה, תוך ערבוב .

4. מוסיפים השמיר ומתבלים לפי הטעם יוצקים על הפסטה החמימה והסלמון,מערבבים מעל חם נמוך ומתקנים התיבול.

מגישים חמים, עם פרמזן מגורר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה