פסטה ירוקים

מותג ברילה מציע מתכון לארוחה קלה להכנה וטעימה של פסטה עם חגיגה של ירוקים שבריאה לגוף ויפה לעין

מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים. מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים. צילום אפיק גבאי

רכיבים ל-5  מנות

  • 1 חבילה פסטה גירנדולה או פוזילי כמו של ברילה
  • 6  תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים או פרוסות עבות
  • 2  זוקיני פרוס לפרוסות בעובי ½ ס"מ
  • 6  עלי מנגולד פרוסים לרצועות
  • 4  שיני שום פרוס
  • 4  כפות שמן זית
  • 1 כוס יין לבן
  • ½ כפית מלח
  • 1 כף סילאן
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
  • 100 גרם פרמזן מגורר – להגשה לא חובה.
צילום אפיק גבאי

 אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים – לא שוטפים.

במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק וזוקיני.

מטגנים כ- 6 דקות.

מוסיפים עלי מנגולד, שום,  מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת.

מוסיפים יין לבן וכף סילאן ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש.

מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.

 הגשה

מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים.

ניתן להגיש עם פרמזן מגורר וניתן בלי כדי לשמור על המנה פרווה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה