fbpx

פסטה ללא גלוטן בקערה אחת

בקערת ערבוב שמים 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל, מעט פלפל שאטה גרוס לפי הטעם, 4 שיני קונפי שום, פטרוזיליה קצוצה, עלי בזיליקום קרועים, אגוזי מלך וגילופי פרמז'ן. צילום אסף אמברם
חברת פסטה ריקו המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מציעה מתכון כשר לפסח של פסטה ללא גלוטן בקערה אחת עם רוטב קלאסי מנצח של קונפי שום ועלי תבלין. במתכון נעשה שימוש באטריות קזרצ'ה ללא גלוטן על בסיס קמח תירס ואורז
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-4 מנות

1 חבילת פסטה ללא גלוטן כמו של פסטה ריקו (400 גרם)

4 שיני קונפי שום

3 כפות שמן זית

1 צרור עלי פטרוזיליה

1 צרור עלי בזיליקום

מעט מלח ופלפל גרוס

מעט פלפל שאטה גרוס

4 אגוזי מלך

2-3 גילופי פרמז'ן

צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה ללא גלוטן במים רותחים מומלחים למשך 8-12 דקות.

בקערת ערבוב שמים 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל, מעט פלפל שאטה גרוס לפי הטעם, 4 שיני קונפי שום, פטרוזיליה קצוצה, עלי בזיליקום קרועים, אגוזי מלך וגילופי פרמז'ן.

ניתן להוסיף גם מעט פירורי עגבניות מיובשות.

מוסיפים לקערה כמה טיפות מי בישול הפסטה.

מסננים את הפסטה.

מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב.

מסדרים בצלחות ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר