מצרכים ל-4 מנות
1 חבילת פסטה ללא גלוטן כמו של פסטה ריקו (400 גרם)
4 שיני קונפי שום
3 כפות שמן זית
1 צרור עלי פטרוזיליה
1 צרור עלי בזיליקום
מעט מלח ופלפל גרוס
מעט פלפל שאטה גרוס
4 אגוזי מלך
2-3 גילופי פרמז'ן
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה ללא גלוטן במים רותחים מומלחים למשך 8-12 דקות.
בקערת ערבוב שמים 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל, מעט פלפל שאטה גרוס לפי הטעם, 4 שיני קונפי שום, פטרוזיליה קצוצה, עלי בזיליקום קרועים, אגוזי מלך וגילופי פרמז'ן.
ניתן להוסיף גם מעט פירורי עגבניות מיובשות.
מוסיפים לקערה כמה טיפות מי בישול הפסטה.
מסננים את הפסטה.
מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב.
מסדרים בצלחות ומגישים.