פסטה מפלדינה עם פסטו וקייל

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לפסטה, המנה שהפכה לשם נרדף לאיטליה אבל מקורה בכלל בסין ותמיד מצליחה להפתיע. מה דעתכם על פסטה מפלדינה מסולסלת וארוכה שמתאימה לכל סוגי הרטבים, עם פסטו וקייל?

ערבבו יחד את הפסטה, רוטב הפסטו וחתיכות עלי הקייל. פזרו מעל גבינת פרמז'ן מגורדת, מעט גרידת לימון ופלפל שחור גרוס

 רכיבים

200 גרם פסטה מפלדינה

100 גרם קייל

50 גרם אגוזי מלך או צנוברים

30 גרם גבינת פרמזן

1 שן שום

50 מ"ל שמן זית

מיץ מחצי לימון

זר עלי בזיליקום

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

הסירו את הצלעות מהקייל והשתמשו רק בעלים.

הרתיחו סיר של מים עם מלח.

השרו את עלי הקייל במים הרותחים כ- 60 שניות.

הורידו מהאש ושטפו במים קרים למניעת בישול יתר.

טחנו את כל מרכיבי הפסטו: אגוזי מלך, שום, שמן זית מיץ לימון, בזיליקום, מלח ופלפל לפי הטעם.

ניתן לשמור כמה עלי בזיליקום לקישוט הפסטה מאוחר יותר.

ערבבו יחד את הפסטה, רוטב הפסטו וחתיכות עלי הקייל.

פזרו מעל גבינת פרמז'ן מגורדת, מעט גרידת לימון ופלפל שחור גרוס.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה