פסטה מקמח מלא ברוטב פרימוורה

ל- 6 סועדיםחומרים:קמח מלא של שטיבל – 1 ק"ג4 ביצים150 גר' מים מינרליםקורט מלחחומרים לרוטב:שום, בצל, גזר, פלפלים בצבעים, זוקיני צהוב, ברוקולי, אספרגוסמלח ופלפליין לבן יבששמן קנולהאופן ההכנה:מערבבים קמח עם מלח ומים ומתחילים ללוש כ- 20 דקות. מוסיפים בהדרגה ביצים ממשיכים ללוש עד קבלת בצק אחיד וגמיש (מוסיפים מים לפי הצורך).מכניסים את הבצק למכונת פסטה ביתית, מעבירים 4-3 פעמים, מקפלים לשניים ושוב מעבירים כ- 4-3 פעמים.מרכיבים את הראש הרצוי ומוציאים את הפסטה הרצויה.אופן הכנת הרוטב:חותכים למלבנים קטנים את כל הירקות (מלבד הברוקולי והאספרגוס) ומטגנים קלות במעט שמן קנולה.מוסיפים פלחי ברוקולי וכתרי אספרגוס, מתבלים במעט מלח ופלפל גרוס טרי, כף יין לבן יבש איכותי.

ל- 6 סועדים

חומרים:
קמח מלא של שטיבל – 1 ק"ג
4 ביצים
150 גר' מים מינרלים
קורט מלח

חומרים לרוטב:
שום, בצל, גזר, פלפלים בצבעים, זוקיני צהוב, ברוקולי, אספרגוס
מלח ופלפל
יין לבן יבש
שמן קנולה

אופן ההכנה:
מערבבים קמח עם מלח ומים ומתחילים ללוש כ- 20 דקות. מוסיפים בהדרגה ביצים ממשיכים ללוש עד קבלת בצק אחיד וגמיש (מוסיפים מים לפי הצורך).
מכניסים את הבצק למכונת פסטה ביתית, מעבירים 4-3 פעמים, מקפלים לשניים ושוב מעבירים כ- 4-3 פעמים.מרכיבים את הראש הרצוי ומוציאים את הפסטה הרצויה.

אופן הכנת הרוטב:
חותכים למלבנים קטנים את כל הירקות (מלבד הברוקולי והאספרגוס) ומטגנים קלות במעט שמן קנולה.
מוסיפים פלחי ברוקולי וכתרי אספרגוס, מתבלים במעט מלח ופלפל גרוס טרי, כף יין לבן יבש איכותי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר