פסטה עם אפונה ופסטרמה

המצרכים:1 חבילת ספגטי250 גר' אפונה קפואה קטנה1 בצל קצוץ120 מ"ל ציר עוף2 כף שמן זית2 ביצים טרופות ומתובלות במלח ופלפל1 קופסת קוביות פסטרמה של זוגלובקמלח ופלפלאופן ההכנה:מזהיבים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את האפונה ואת ציר העוף.מוסיפים פנימה את קוביות הפסטרמה.מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים את הספגטי, שומרים 100 מ"ל ממי הבישול.מערבבים את הספגטי עם הביצים ומוסיפים למחבת עם הרוטב. מערבבים מעט על להבה קטנה, תוך הוספת מי הבישול (לפי הצורך).מגישים מיד.

המצרכים:
1 חבילת ספגטי
250 גר' אפונה קפואה קטנה
1 בצל קצוץ
120 מ"ל ציר עוף
2 כף שמן זית
2 ביצים טרופות ומתובלות במלח ופלפל
1 קופסת קוביות פסטרמה של זוגלובק
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את האפונה ואת ציר העוף.
מוסיפים פנימה את קוביות הפסטרמה.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים את הספגטי, שומרים 100 מ"ל ממי הבישול.
מערבבים את הספגטי עם הביצים ומוסיפים למחבת עם הרוטב.
מערבבים מעט על להבה קטנה, תוך הוספת מי הבישול (לפי הצורך).
מגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר