פסטה פנה ללא גלוטן ברוטב מלנזנה

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעט גבינה מלוחה מפוררת מעל
מתכון של רשת המזון המהיר ביגה פסטה בר לציון חגיגות יום הפסטה הבינלאומי ב-25 באוקטובר. הרשת מציעה יותר מ-30 מנות של פסטות טריות, פסטות ללא גלוטן, לזניות ורביולי

רכיבים

חבילה פסטה פנה ללא גלוטן (אפשר גם פנה רגילה לאוכלי גלוטן)

חצילים חתוכים לקוביות לאחר טיגון בשמן עמוק

זיתי קלמטה חצוייים

ענף טימין

עגבניות מרוסקות

מלח

פלפל שחור גרוס

גבינה בולגרית 5% קשה

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה,

למחבת רחבה יוצקים כף שמן זית ומניחים בה את ענף הטימין.

מטגנים קלות למשך חצי דקה ומוציאים את ענף הטימין.

יוצקים את העגבניות ומביאים לרתיחה.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את החצילים והזיתים.

מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.

הגשה

מעבירים לצלחת הגשה.

מפזרים מעט גבינה מלוחה מפוררת מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר