פרפה כבד אווז

חומרים:400 גרם כבד אווז1 ביצה125 cc שמנת פושרתקמצוץ מלח סליפטרמלחפלפל2 כפות ברנדי 1 כף יין פורט4 טוסט120 cc יגרמיסטר מצומצם4 יחידות בצל שאלוט1/2 כפית חמאהאופן ההכנה:טוחנים את הכבד, מוסיפים מלח ופלפל, ביצה, שמנת, מלח סליפטר, ברנדי ויין פורט.מורחים בחמאה תבנית אינגליש קייק, ומעבירים אליה את תערובת הכבד.עוטפים את התבנית בנייר כסף. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות ל– 50 דקות ומצננים, לאחר מכן מכניסים למקרר ל– 5 שעות. רוטב:מטגנים את בצלי השאלוט עם 1/2 כף חמאה, ומוסיפים יגרמיאסטר מצוצמם. מבשלים כ– 10 דקות תוך כדי עירבוב. לפני ההגשה מוסיפים 1/2 כף חמאה ומערבבים.מגישים עם טוסט.

חומרים:
400 גרם כבד אווז
1 ביצה
125 cc שמנת פושרת
קמצוץ מלח סליפטר
מלח
פלפל
2 כפות ברנדי
1 כף יין פורט
4 טוסט
120 cc יגרמיסטר מצומצם
4 יחידות בצל שאלוט
1/2 כפית חמאה

אופן ההכנה:
טוחנים את הכבד, מוסיפים מלח ופלפל, ביצה, שמנת, מלח סליפטר, ברנדי ויין פורט.
מורחים בחמאה תבנית אינגליש קייק, ומעבירים אליה את תערובת הכבד.
עוטפים את התבנית בנייר כסף. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות ל– 50 דקות ומצננים, לאחר מכן מכניסים למקרר ל– 5 שעות.

רוטב:
מטגנים את בצלי השאלוט עם 1/2 כף חמאה, ומוסיפים יגרמיאסטר מצוצמם.
מבשלים כ– 10 דקות תוך כדי עירבוב. לפני ההגשה מוסיפים 1/2 כף חמאה ומערבבים.

מגישים עם טוסט.






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר