צ'יפס בטטה

מעולה כחטיף, לקחת לעבודה, לשים בסלט, לפיקניק, או לתת לילדים כשהם שבים מבית הספר.מצרכים:2 בטטות גדולות – חתוכות לפרוסות דקות1 כף שמן קוקוס1 כפית מלח2 כפיות פפריקה מתוקה1 כפית תימין יבשקורט פלפל קאיין או פלפל שאטהאופן ההכנה:חממו מראש בתנור ל-C°200.הניחו את כל המרכיבים בקערה. מערבבים היטב עד שכל פרוסות הצ'יפס מצופות בשמן ובתבלינים.הניחו את פרוסות הצ'יפס על תבנית אפייה גדולה.אפו במשך כ-15 דקות. טעמו ובדקו אם הם מוכנים. המבחן הוא שהם צריכים להיות פריכים ומעט קרנצ'ים, לא שרופים ולא קשים.ניתן לאכול חם או לאפשר לצ'יפסים להתקרר ולאחסן במכל זכוכית במקרר.אפשרויות נוספות:הוסיפו לתבלינים כל אחת האפשרויות הבאות:שום כתוש.אבקת קארי.אורגנו מיובש.רוזמרין מיובש.ציונה מלמן – שפית ומנחה לתזונה ואורח חיים בריא, 074-7030879

מעולה כחטיף, לקחת לעבודה, לשים בסלט, לפיקניק, או לתת לילדים כשהם שבים מבית הספר.

מצרכים:
2 בטטות גדולות – חתוכות לפרוסות דקות
1 כף שמן קוקוס
1 כפית מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית תימין יבש
קורט פלפל קאיין או פלפל שאטה

אופן ההכנה:
חממו מראש בתנור ל-C°200.
הניחו את כל המרכיבים בקערה.
מערבבים היטב עד שכל פרוסות הצ'יפס מצופות בשמן ובתבלינים.
הניחו את פרוסות הצ'יפס על תבנית אפייה גדולה.
אפו במשך כ-15 דקות. טעמו ובדקו אם הם מוכנים. המבחן הוא שהם צריכים להיות פריכים ומעט קרנצ'ים, לא שרופים ולא קשים.
ניתן לאכול חם או לאפשר לצ'יפסים להתקרר ולאחסן במכל זכוכית במקרר.

אפשרויות נוספות:
הוסיפו לתבלינים כל אחת האפשרויות הבאות:
שום כתוש.
אבקת קארי.
אורגנו מיובש.
רוזמרין מיובש.

ציונה מלמן – שפית ומנחה לתזונה ואורח חיים בריא, 074-7030879

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר