צ'יפס קישואים

מערבבים את הפנקו עם עמילן תירס, גבינה טבעונית מגוררת (אופציונלי), מלח ופלפל. טובלים את הקישואים בביצה ולאחר מכן בתערובת המרכיבים היבשים
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לצ'יפס קישואים שמגוון את ארוחות "על האש" המסורתיות והופך אותן לטעימות עוד יותר

רכיבים

לקישואים

2 קישואים

150 גרם פנקו

2 כפות של עמילן תירס משובח

100 גרם גבינה טבעונית מגוררת (אופציונלי)

מלח, פלפל

2 ביצים

שמן זית כתית מעולה

לרוטב

3 עלי בזיליקום

1/2 בצל סגול

1/2 שן שום

מלח, פלפל

1/2 ליים

אופן ההכנה

שוטפים וחותכים את הקישואים בצורת מקלות ומייבשים היטב.

מערבבים את הפנקו עם עמילן תירס, גבינה טבעונית מגוררת (אופציונלי), מלח ופלפל.

טובלים את הקישואים בביצה ולאחר מכן בתערובת המרכיבים היבשים.

מניחים את המקלות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

מורחים שמן מעל ואופים ב- 200 מעלות במשך 20 דקות.

להכנת הרוטב

מערבבים עלי בזיליקום, בצל סגול ושן שום עם מיץ ליים, מלח ופלפל.

מערבבים היטב עד איחוד.

מגישים עם הצ'יפס.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר