צלעות טלה בתפוזים ונענע

 

חומרים ל- 6 מנות
1.400 קילו צלעות טלה פרוסות לעובי 1.5 ס"מ

לרוטב
250 גרם סוכר
0.5 ליטר מיץ תפוזים טרי
חופן נענע קצוצה גס
כף דבש
כפית שום כתוש
רבע כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
100 מ"ל יין לבן
קורט מלח

אופן ההכנה
על מחבת רחבה באש גבוהה ממיסים את הסוכר להכנת קרמל עד לקבלת צבע זהוב ברנדי.

מוסיפים בהדרגה את המיץ תפוזים תוך כדי ערבוב מתמיד.

מוסיפים את שאר החומרים ומצמצמים את הנוזלים לכמעט חצי הכמות.

את הצלעות צולים על גריל בחום גבוהה 2 דקות מכל צד עד להשחמה ויוצקים את הרוטב על הצלעות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה