fbpx

צלעות כבש ברוטב יין

ל– 4 סועדיםחומרים:1 ק"ג צלעות כבש מיושנות לפחות שבועיים בטמפרטורה 0 מעלות.שמן זית רוזמריןתימין ריחן 3-4 עלים 7 גרגרי הל שלמים 1/3 כפית מלח ופלפל שחור יישון הצלעות: מסדרים את הצלעות במגש עמוק. בין כל שכבה שמים מלח, פלפל, ואת עשבי התיבול. מוסיפים שמן זית עד לכיסוי הבשר. שמים במקרר לשבועיים בטמפרטורה 0 מעלות.הכנת רוטב היין: יין אדום משובח מלח ופלפל מכינים רביכה חומה: מרתיחים את היין, מוסיפים מלח ופלפל, ומסמיכים ברביכה. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה, מצמצמים את הנוזלים לכדי חצי כמות, ומכבים את האש. הכנת הצלעות: מחממים מחבת כבדה, מוסיפים שמן, מניחים את הצלעות עד קבלת צבע שחום. מוסיפים מלח ופלפל.נוסח תשרין: מניחים בתבנית את הצלעות, מכניסים לתנור העץ, מוסיפים מלח ופלפל. בסיום מוסיפים את הרוטב.ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89₪12-18 בפברואר 2006
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל– 4 סועדים

חומרים:
1 ק"ג צלעות כבש מיושנות לפחות שבועיים בטמפרטורה 0 מעלות.
שמן זית
רוזמרין
תימין
ריחן 3-4 עלים
7 גרגרי הל שלמים
1/3 כפית מלח ופלפל שחור

יישון הצלעות:
מסדרים את הצלעות במגש עמוק.
בין כל שכבה שמים מלח, פלפל, ואת עשבי התיבול.
מוסיפים שמן זית עד לכיסוי הבשר.
שמים במקרר לשבועיים בטמפרטורה 0 מעלות.

הכנת רוטב היין:
יין אדום משובח
מלח ופלפל

מכינים רביכה חומה: מרתיחים את היין, מוסיפים מלח ופלפל, ומסמיכים ברביכה. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה, מצמצמים את הנוזלים לכדי חצי כמות, ומכבים את האש.

הכנת הצלעות:
מחממים מחבת כבדה, מוסיפים שמן, מניחים את הצלעות עד קבלת צבע שחום. מוסיפים מלח ופלפל.

נוסח תשרין:
מניחים בתבנית את הצלעות, מכניסים לתנור העץ, מוסיפים מלח ופלפל. בסיום מוסיפים את הרוטב.



ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89₪
12-18 בפברואר 2006



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר

×   הצטרפו לערוץ ה- Telegram שלנו