fbpx

קאפקייקס קפה ומסקרפונה

חומרים לקאפקייקס:370 גרם קמח לבן2 כפיות אבקת אפייה0.5 כפית מלח0.5 כפית סודה לשתיה100 גרם תמצית קפה VERY B MAGNIFICO של לוואצה100 מ"ל חלב130 גרם ריוויון280 גרם חמאה300 גרם סוכר 5 ביצים אופן ההכנה:מנפים יחד את הקמח ושאר החומרים היבשים. מערבבים את תמצית הקפה, הריוויון והחלב. מקציפים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה ומוסיפים את הביצים בהדרגה. מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח והקפה. מוזגים את המסה לשקעים ואופים כ-20 דקות עד שהעוגות זהובות. משאירים לצינון. חומרים לגאנש שוקולד לבן וקפה: 200 גרם שמנת מתוקה60 גרם תמצית קפה VERY B MAGNIFICO של לוואצה160 גרם שוקולד לבןאופן ההכנה:מרתיחים את השמנת והקפה ומוזגים על השוקולד. מערבבים ומצננים. חומרים לקרם מסקרפונה:250 גרם גבינת מסקרפונה250 גרם שמנת מתוקה50 גרם אבקת סוכראופן ההכנה: מקציפים את כל החומרים יחד עד לקבלת קצת יציבה. שומרים בקירור. הרכבת המנה: מקציפים את גנאש הקפה והשוקולד הלבן לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף. בעזרת כפית פריזייאן "חופרים" בקאפקייק ומזלפים מהגנאש לתוכו. מזלפים ספירלה של קרם מסקרפונה לציפוי. מפזרים מעט קקאו ומקשטים בפניני שוקולד.     חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לקאפקייקס:
370 גרם קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
0.5 כפית מלח
0.5 כפית סודה לשתיה
100 גרם תמצית קפה VERY B MAGNIFICO של לוואצה
100 מ"ל חלב
130 גרם ריוויון
280 גרם חמאה
300 גרם סוכר
5 ביצים

אופן ההכנה:
מנפים יחד את הקמח ושאר החומרים היבשים.
מערבבים את תמצית הקפה, הריוויון והחלב.
מקציפים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח והקפה.
מוזגים את המסה לשקעים ואופים כ-20 דקות עד שהעוגות זהובות.
משאירים לצינון.

חומרים לגאנש שוקולד לבן וקפה:
200 גרם שמנת מתוקה
60 גרם תמצית קפה VERY B MAGNIFICO של לוואצה
160 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת והקפה ומוזגים על השוקולד.
מערבבים ומצננים.

חומרים לקרם מסקרפונה:
250 גרם גבינת מסקרפונה
250 גרם שמנת מתוקה
50 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מקציפים את כל החומרים יחד עד לקבלת קצת יציבה. שומרים בקירור.
הרכבת המנה:
מקציפים את גנאש הקפה והשוקולד הלבן לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף.
בעזרת כפית פריזייאן "חופרים" בקאפקייק ומזלפים מהגנאש לתוכו.
מזלפים ספירלה של קרם מסקרפונה לציפוי.
מפזרים מעט קקאו ומקשטים בפניני שוקולד.

 

 

חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר