חומרים לקאפקייקס:
370 גרם קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
0.5 כפית מלח
0.5 כפית סודה לשתיה
100 גרם תמצית קפה VERY B MAGNIFICO של לוואצה
100 מ"ל חלב
130 גרם ריוויון
280 גרם חמאה
300 גרם סוכר
5 ביצים
אופן ההכנה:
מנפים יחד את הקמח ושאר החומרים היבשים.
מערבבים את תמצית הקפה, הריוויון והחלב.
מקציפים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח והקפה.
מוזגים את המסה לשקעים ואופים כ-20 דקות עד שהעוגות זהובות.
משאירים לצינון.
חומרים לגאנש שוקולד לבן וקפה:
200 גרם שמנת מתוקה
60 גרם תמצית קפה VERY B MAGNIFICO של לוואצה
160 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת והקפה ומוזגים על השוקולד.
מערבבים ומצננים.
חומרים לקרם מסקרפונה:
250 גרם גבינת מסקרפונה
250 גרם שמנת מתוקה
50 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מקציפים את כל החומרים יחד עד לקבלת קצת יציבה. שומרים בקירור.
הרכבת המנה:
מקציפים את גנאש הקפה והשוקולד הלבן לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף.
בעזרת כפית פריזייאן "חופרים" בקאפקייק ומזלפים מהגנאש לתוכו.
מזלפים ספירלה של קרם מסקרפונה לציפוי.
מפזרים מעט קקאו ומקשטים בפניני שוקולד.
חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי