קבב חינאווי

 

מרכיבים: לכ-10 קציצות:
1/2 ק"ג פלדה בקר טחון או פלדה בקר וכבש מעורב
1 בצל, קצוץ דק
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות בהארת
קורט כפית קינמון
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ומתבלים. כדאי לטעום ולתקן תיבול.
מניחים את התערובת במקרר למשך כשעה, וצרים קציצות מאורכות בעובי של כ-2 ס"מ (אפשר לעבוד עם התערובת בטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר את הקציצות). לצלייה בגריל פחמים ניתן "לקבב" את התערובת סביב שיפוד מתכת.
מחממים תנור למצב גריל, או מלהיטים פלנצ'ה ביתית / רשת גריל פחמים.
צולים כ-3-4 דקות מכל צד.

רשת ב'שארה חינאווי:
רח' יפת 180 ביפו, טלפון להזמנות: 03-5075618
מרכז מסחרי מיניקן רמת אביב החדשה, רח' רודנסקי 5 ת"א, טלפון להזמנות: 03-6997878
רח' ילדי טהרן 12, ראשון לציון (מאחורי הסינמה סיטי), טלפון להזמנות: 03-9413344.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה