fbpx

קבב טלה

ל- 6 מנות/סועדים חומרים: 500 גר' בקר טלה טחון500 גר' שייטל בקר טחון500 גר' שפינדרה בקר טחון200 גר' בצל קצוץ צק150 גר' פטרוזיליה קצוצה50 גר' צנוברים3 כפיות מלח1 כפית פלפל לבן½ כוס מים אופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים יחד, מוסיפים מים בהדרגה.מכינים קציצות וצולים על הגריל.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 6 מנות/סועדים

חומרים:
500 גר' בקר טלה טחון
500 גר' שייטל בקר טחון
500 גר' שפינדרה בקר טחון
200 גר' בצל קצוץ צק
150 גר' פטרוזיליה קצוצה
50 גר' צנוברים
3 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
½ כוס מים


אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד, מוסיפים מים בהדרגה.
מכינים קציצות וצולים על הגריל.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר