fbpx

קבב

המצרכים הדרושים600 גרם בשר טחון טרי של פלקון1 בצל קצוץ דק4 כפות יין אדום1 ביצה2 כפות שמן מלח ופלפל גרוסאופן ההכנה1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.2. צרים קבבים בידים רטובות ומקררים למשך שעה.3. צולים בגריל חם משני הצדדים.4. מגישים עם חצי לימון.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים הדרושים
600 גרם בשר טחון טרי של פלקון
1 בצל קצוץ דק
4 כפות יין אדום
1 ביצה
2 כפות שמן
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
2. צרים קבבים בידים רטובות ומקררים למשך שעה.
3. צולים בגריל חם משני הצדדים.
4. מגישים עם חצי לימון.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר