קבובצ'י – מברגי (קדרת בשר)

 

מצרכים ל- 10 איש
1 ק"ג בשר בקר/ הודו/ עוף טחון
10 בצלים גדולים
3 גזרים מגורדים על מגרדת דקה
5 תפוחי אדמה
2-3 עגבניות גדולות מרוסקות או שמורי עגבניות מרוסקות
אחד וחצי כוסות מים
שליש כוס שמן
כמון
מלח, פלפל שחור
מעט גרגירי כוסברה טחונים
עלי כוסברה קצוצים

אופן ההכנה
מחממים את השמן

מוסיפים את הבצל והגזר ומאדים עד לקבלת גוון מוזהב

מכניסים את הבשר, מערבבים ומפרידים לפירורים

מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מבשלים על אש נמוכה
מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון, גרגירי כוסברה

מערבבים כל העת ומוסיפים את המים

חותכים לקוביות קטנטנות את תפו"א ומכניסים לקדרה, עד להתרככותם

שוברים מצות לרבעים (ניתן על יבש או מצה רטובה) ומניחים על המצה מהתבשיל

לקישוט ניתן לפזר עלי כוסברה קצוצים







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה