קדאיף חצילים

חומרים:חציל שנקלה על להבה פתוחה, קלוף ומסונן מנוזליםשמן זיתזעתר טריגבינת סטרקינוקדאיףחמאהפיסטוקיםטחינה גולמיתסילאןאופן ההכנה:לקצוץ את בשר החציל קיצוץ גס ולתבלו בשמן זית, זעתר קצוץ, מלח ופלפל.להעביר את החציל לתבנית קטנה חסינת אש, ולשטח אותו היטב ביחס של שליש מגובה התבנית.לסדר מעל פרוסות מגבינת הסטרקינו.לערבב את אטריות הקדאיף בחמאה מומסת ולסדרן מעל הגבינה ביחס שווה ומהודק.לפזר על הקדאיף פיסטוקים קצוצים.לאפות בחום של 170 מעלות עד להזהבה.להוציא מהתנור ולמזוג על הקדאיף החם טחינה גולמית וסילאן.לאתר קפה איתמרצילום: ניקולאי פצ'ניקוב

חומרים:
חציל שנקלה על להבה פתוחה, קלוף ומסונן מנוזלים
שמן זית
זעתר טרי
גבינת סטרקינו
קדאיף
חמאה
פיסטוקים
טחינה גולמית
סילאן

אופן ההכנה:
לקצוץ את בשר החציל קיצוץ גס ולתבלו בשמן זית, זעתר קצוץ, מלח ופלפל.
להעביר את החציל לתבנית קטנה חסינת אש, ולשטח אותו היטב ביחס של שליש מגובה התבנית.
לסדר מעל פרוסות מגבינת הסטרקינו.
לערבב את אטריות הקדאיף בחמאה מומסת ולסדרן מעל הגבינה ביחס שווה ומהודק.
לפזר על הקדאיף פיסטוקים קצוצים.
לאפות בחום של 170 מעלות עד להזהבה.
להוציא מהתנור ולמזוג על הקדאיף החם טחינה גולמית וסילאן.

לאתר קפה איתמר

צילום: ניקולאי פצ'ניקוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר