קובה צמחוני

 

הבצק
1 ק"ג אורז, מבשלים כוס אורז בשתי כוסות מים, עם מעט שמן ומלח.
מקררים ומוסיפים 2 כוסות קמח, 2 ביצים ולשים היטב.

מילוי
3-4 בצל קצוץ מאודה
מאדים 1 ק"ג פטריות, מסננים ומוסיפים לבצל.
במחבת שנייה מטגנים קוביות קטנות של 2 תפוחי-אדמה ומסיפים 200 גר' צנוברים.
מסננים מהשמן ומוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה ובהרט עיראקי.
מוסיפים את תפוחי האדמה לפטריות ולבצל, מסננים, מקררים וממלאים את הקובה.

ניתן לטגן או להגיש במרק במיה








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה