קובה צמחוני

הבצק1 ק"ג אורז, מבשלים כוס אורז בשתי כוסות מים, עם מעט שמן ומלח.מקררים ומוסיפים 2 כוסות קמח, 2 ביצים ולשים היטב.מילוי3-4 בצל קצוץ מאודהמאדים 1 ק"ג פטריות, מסננים ומוסיפים לבצל.במחבת שנייה מטגנים קוביות קטנות של 2 תפוחי-אדמה ומסיפים 200 גר' צנוברים. מסננים מהשמן ומוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה ובהרט עיראקי.מוסיפים את תפוחי האדמה לפטריות ולבצל, מסננים, מקררים וממלאים את הקובה.ניתן לטגן או להגיש במרק במיה

הבצק
1 ק"ג אורז, מבשלים כוס אורז בשתי כוסות מים, עם מעט שמן ומלח.
מקררים ומוסיפים 2 כוסות קמח, 2 ביצים ולשים היטב.

מילוי
3-4 בצל קצוץ מאודה
מאדים 1 ק"ג פטריות, מסננים ומוסיפים לבצל.
במחבת שנייה מטגנים קוביות קטנות של 2 תפוחי-אדמה ומסיפים 200 גר' צנוברים.
מסננים מהשמן ומוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה ובהרט עיראקי.
מוסיפים את תפוחי האדמה לפטריות ולבצל, מסננים, מקררים וממלאים את הקובה.

ניתן לטגן או להגיש במרק במיה



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר