קוסקוס דגים בזעפרן ואניס

מצרכים ל- 6 מנות:1 שקית קוסקוס דק מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"1/4 כוס שמן זית ישראלי איכותי2 בצלים אדומים, חתוך לפלחים3 שומר, חתוך לפלחים3 גזרים, קלופים ופרוסים1 כוס יין לבןכ-8 שערות זעפרן3 כוכבי אניס5 גרגירי פלפל אנגלימלח ופלפל1 ק"ג דגי ים טריים ומפולטיםאופן ההכנה:להכין את הקוסקוס הדק לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.מחממים בסיר גדול שמן זית, מוסיפים את הבצל, השומר והגזרים ומטגנים קלות. מוסיפים את היין הלבן ומרכזים עד שהאלכוהול מתנדף.מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות.מוסיפים את הזעפרן, האניס, הפלפל האנגלי והמלח והפלפל.מרתיחים ומבשלים רבע שעה על אש נמוכה.מוסיפים את הדגים כשהם חתוכים לרצועות רחבות.מבשלים כשלוש דקות נוספות.ניתן להגיש את הקוסקוס בנפרד, לצד התבשיל; או לסדר תלולית קוסקוס במרכז קערה ולצקת את התבשיל מסביב.

מצרכים ל- 6 מנות:
1 שקית קוסקוס דק מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1/4 כוס שמן זית ישראלי איכותי
2 בצלים אדומים, חתוך לפלחים
3 שומר, חתוך לפלחים
3 גזרים, קלופים ופרוסים
1 כוס יין לבן
כ-8 שערות זעפרן
3 כוכבי אניס
5 גרגירי פלפל אנגלי
מלח ופלפל
1 ק"ג דגי ים טריים ומפולטים

אופן ההכנה:
להכין את הקוסקוס הדק לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.
מחממים בסיר גדול שמן זית, מוסיפים את הבצל, השומר והגזרים ומטגנים קלות.
מוסיפים את היין הלבן ומרכזים עד שהאלכוהול מתנדף.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות.
מוסיפים את הזעפרן, האניס, הפלפל האנגלי והמלח והפלפל.
מרתיחים ומבשלים רבע שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את הדגים כשהם חתוכים לרצועות רחבות.
מבשלים כשלוש דקות נוספות.
ניתן להגיש את הקוסקוס בנפרד, לצד התבשיל; או לסדר תלולית קוסקוס במרכז קערה ולצקת את התבשיל מסביב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר