רכיבים
לקרם שוקולד
360 מ"ל (1.5 כוסות) חלב
125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה
60 גרם (4 כפות) סוכר
20 גרם (2 כפות) קורנפלור
150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
לקצפת
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
4 כפות פודינג וניל כמו של מאסטר שף
להגשה
שבבי שוקולד או סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה
מכינים את הקרם
שמים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והקורנפלור.
טורפים היטב בעזרת מטרפה.
מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע עד שהנוזל מתחיל להסמיך.
מכבים את האש.
מוסיפים לסיר את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שנמס לגמרי ומתקבל פודינג חלק.
ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 גובה ומעבירים למקרר עד שקרם השוקולד מתקרר לגמרי.
מכינים את הקצפת
בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן רחב.
מזלפים את הקצפת על קרם השוקולד.
מפזרים מעל את שבבי השוקולד או הסוכריות הצבעוניות.
שומרים במקרר עד ההגשה.