מצרכים (ל-4 מנות):
1 ליטר מיץ רימונים סחוט טבעי כמו של "פרימור"
1 כוס מים פושרים
1 יחידה תפוח עץ מזן סמיט דלישס או יונתן
1 יחידה אגס
1 יחידה תפוז
1 יחידה אפרסמון
1 מקל קינמון
1 "סרט" קליפה מחצי לימון
אופן ההכנה:
קולפים את האפרסמון והתפוז וחותכים לריבועים קטנים.
את התפוח והאגס חותכים לריבועים יחד עם קליפתם.
מעבירים את מיץ הרימונים לכלי גדול, מוסיפים את המים, מיץ מתפוז אחד, מקל קינמון וקליפת הלימון.
מערבבים היטב ומוסיפים את הפירות. משהים לילה במקרר ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.
צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי. המתכון הופק עבור יצרנית המיצים פרימור בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".