קיש בטטות

 

10 מנות. כל מנה = 1 מנת פחמימה + 1 מנת שומן. שווה כ- 130 קלוריות.

מצרכים:
4 בטטות בינוניות
2 כפות קמח תופח
2 ביצים
2 כפות בצל מטוגן עם מעט שמן
2 כפות חמאה או מרגרינה
קמצוץ פטרוזיליה קצוצה
לפי הטעם מלח ופלפל

אופן ההכנה:
אופים במיקרוגל את הבטטות עם הקליפה כ – 12 דקות (מומלץ להפוך במהלך האפייה).
מצננים את הבטטות ובעזרת כף מוציאים את התוכן שלהן לקערה. 
להניח את הבצל המטוגן על נייר מגבת לספיגת עודפי השמן, או להשתמש בבצל מטוגן קנוי.
להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית פאי עגולה (ניתן להעביר גם לתבנית שקעים של מאפינס, ואז יוצאות פשטידות אישיות – מומלץ).
לאפות בחום בינוני עד שהפאי מוכן.

ממתכוני www.diets.co.il
הפורטל הישראלי לתזונה נכונה דיאטה וכושר גופני






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה