קיש גבינות עיזים וקוואקר

מעבירים את כל מרכיבי המלית לתבנית עם הבצק, ואופים בחום של 180 מעלות 30-40 דקות
מעבירים את כל מרכיבי המלית לתבנית עם הבצק, ואופים בחום של 180 מעלות 30-40 דקות. צילום אפיק גבאי

אביזרים

מעבד מזון או קערה ללישה, מערוך, נייר אפייה, תבנית קיש

רכיבים

לקלתית הקיש בקוטר 26

1 ביצה

1 כוס קוואקר

1 כוס קמח לבן

150 גרם חמאה מחולקת לקוביות

חצי כפית מלח

מים קרים לפי הצורך – 2-5 כפות

למלית

1 מיכל של שמנת מתוקה

2 ביצים טרופות

200 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת

חצי כפית מלח

3 גבעולי טימין – רק העלים

2 בצל קצוץ מטוגן

חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

במעבד מזון מניחים את כל מרכיבי הקלתית. אם יש צורך מוסיפים מעט מים קרים.

מעבירים למקרר ל- 10 דקות ומרדדים על נייר אפייה מקומח.

מעבירים בזהירות את הבצק לתבנית קיש ומרפדים היטב גם את הדפנות.

מעבירים את התבנית למקפיא ל- 20 דקות.

בקערה רחבה מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית.

מעבירים לתבנית עם הבצק ואופים בחום של 180 מעלות 30-40 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה