קיש תרד פטריות

מוסיפים את הפטריות, התרד והעגבניות המיובשות לקערה ומערבבים. מתבלים בטימין, מלח ופלפל
מתכון של אלונה פארי – תזונאית קלינית של בוסט פיטנס. הקיש יכול לפתוח ארוחה או להוות ארוחה בפני עצמו עם סלט לצידו

חומרים

1 בטטה

5 ביצים

1 קופסת קוטג' 5%

1 שמנת קטנה לבישול 9%

2 חבילות פטריות

1 חבילה תרד

אגוז מוסקט

שמן זית

יין לבן

עגבניות מיובשות

½ קופסה גבינה בולגרית 5% (120-130 גר')

אופן ההכנה

פורסים את הבטטה לפרוסות דקות מאוד.

משמנים מעט תבנית אפייה ומרפדים בפרוסות הבטטה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 דקות עד לריכוך קל.

על מחבת עם כף שמן מקפיצים פטריות ותרד.

מוסיפים מעט אגוז מוסקט ויין לבן.

בקערה מערבבים 5 ביצים, קופסת קוטג', ושמנת קטנה לבישול 9%.

מגרדים את הבולגרית ומוסיפים לבלילה.

מוסיפים את הפטריות, התרד והעגבניות המיובשות לקערה ומערבבים.

מתבלים בטימין, מלח ופלפל.

יוצקים את התערובת על פרוסות הבטטה.

מכניסים ל-30-40 דקות לתנור בחום 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר