קיש תרד פטריות

מתכון של אלונה פארי - תזונאית קלינית של בוסט פיטנס. הקיש יכול לפתוח ארוחה או להוות ארוחה בפני עצמו עם סלט לצידו

מוסיפים את הפטריות, התרד והעגבניות המיובשות לקערה ומערבבים. מתבלים בטימין, מלח ופלפל
מוסיפים את הפטריות, התרד והעגבניות המיובשות לקערה ומערבבים. מתבלים בטימין, מלח ופלפל

חומרים

1 בטטה

5 ביצים

1 קופסת קוטג' 5%

1 שמנת קטנה לבישול 9%

2 חבילות פטריות

1 חבילה תרד

אגוז מוסקט

שמן זית

יין לבן

עגבניות מיובשות

½ קופסה גבינה בולגרית 5% (120-130 גר')

אופן ההכנה

פורסים את הבטטה לפרוסות דקות מאוד.

משמנים מעט תבנית אפייה ומרפדים בפרוסות הבטטה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 דקות עד לריכוך קל.

על מחבת עם כף שמן מקפיצים פטריות ותרד.

מוסיפים מעט אגוז מוסקט ויין לבן.

בקערה מערבבים 5 ביצים, קופסת קוטג', ושמנת קטנה לבישול 9%.

מגרדים את הבולגרית ומוסיפים לבלילה.

מוסיפים את הפטריות, התרד והעגבניות המיובשות לקערה ומערבבים.

מתבלים בטימין, מלח ופלפל.

יוצקים את התערובת על פרוסות הבטטה.

מכניסים ל-30-40 דקות לתנור בחום 180 מעלות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה