קיש תרד פטריות

מתכון של התזונאית אלונה פארי – התזונאית של חדר הכושר BOOST

יוצקים את התערובת על פרוסות הבטטה. מכניסים ל-30-40 דקות לתנור בחום של 180 מעלות. צילום אלונה פארי
יוצקים את התערובת על פרוסות הבטטה. מכניסים ל-30-40 דקות לתנור בחום של 180 מעלות. צילום אלונה פארי

חומרים

1 בטטה

5 ביצים

1 קופסת קוטג' 5%

1 שמנת קטנה לבישול 9%

2 חבילות פטריות

1 חבילה תרד

אגוז מוסקט

שמן זית

יין לבן

עגבניות מיובשות

½ קופסה גבינה בולגרית 5% (120-130 גר')

אופן ההכנה

פורסים את הבטטה לפרוסות דקות מאוד.

משמנים מעט תבנית אפייה ומרפדים בפרוסות הבטטה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 דקות עד ריכוך קל.

מקפיצים על מחבת עם כף שמן זית, פטריות ותרד. מוסיפים מעט אגוז מוסקט ויין לבן.

בקערה מערבבים 5 ביצים, קופסת קוטג' ושמנת קטנה לבישול 9%.

מגרדים את הבולגרית ומוסיפים לבלילה.

מוסיפים את הפטריות, התרד והעגבניות המיובשות לקערה ומערבבים.

מתבלים בטימין, מלח ופלפל.

יוצקים את התערובת על פרוסות הבטטה.

מכניסים ל-30-40 דקות לתנור בחום של 180 מעלות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה