רכיבים לכ-15 קציצות
500 גרם בשר הודו או בקר (כתף או שריר הזרוע)
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
רבע צרור כוסברה קצוצה
רבע צרור שמיר קצוץ
ביצה אחת טרופה
3 כפות קוואקר
2 כפות שקדים טחונים
שמן זית לשימון נייר האפייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
חממו תנור ל-180 מעלות.
ערבבו בקערה את הבשר עם עשבי התיבול, הבצלים והשום לתערובת אחידה.
הוסיפו את הביצים, הקוואקר, השקדים, המלח והפלפל, וערבבו לתערובת אחידה.
שימו את התערובת ל-30 דקות לערך במקרר כדי שתספוג את הטעמים.
צרו קציצות והניחו אותן על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית.
אפו במשך כ-15 דקות.