קציצות בשר אפויות עשירות בברזל וב-B12

צרו קציצות והניחו אותן על תבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית. אפו כ-15 דקות
מתכון של ליטל פינגרץ, דיאטנית קלינית ברשת סטודיו סי לעיצוב, חיטוב, כושר והרזיה. כ- 100 קלוריות לקציצה. ניתן להקפיא, קל להכנה, זמין ונגיש

רכיבים לכ-15 קציצות

500 גרם בשר הודו או בקר (כתף או שריר הזרוע)

2 בצלים קצוצים דק

2 שיני שום

רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

רבע צרור כוסברה קצוצה

רבע צרור שמיר קצוץ

ביצה אחת טרופה

3 כפות קוואקר

2 כפות שקדים טחונים

שמן זית לשימון נייר האפייה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

חממו תנור ל-180 מעלות.

ערבבו בקערה את הבשר עם עשבי התיבול, הבצלים והשום לתערובת אחידה.

הוסיפו את הביצים, הקוואקר, השקדים, המלח והפלפל, וערבבו לתערובת אחידה.

שימו את התערובת ל-30 דקות לערך במקרר כדי שתספוג את הטעמים.

צרו קציצות והניחו אותן על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית.

אפו במשך כ-15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר