קציצות כרישה

חומרים:5 כרישות שטופותשמן זית1 תפוח אדמה בינוני שבושל היטב במים1 ביצה1/2 כפית מלח1/4 כפית פלפלאופן הכנת הקציצות:יוצרים קציצות שמנמנות אך לא שמנות מדי, שמים על נייר אפייה ואופים בחום של 160 מעלות עד לקבלת גוון זהוב חום (לפחות חצי שעה, לוודא שלא נשרף, וגם לטעום שעשוי בפנים).אפשר גם לטגן במקום לאפות.חומרים לרטבים:רוטב לימון3/4 צרור עלי נענע קצוץ במעבד מזון דק מאודלהוסיף מיץ לימון עד שהנענע תכוסה אך לא תצוף.1 כפית שום כתוש1/2 כפית מלחרוטב יוגורט ועשבי תיבולגביע יוגורטכפ מיונזרבע כפית שום כתושרבע כפית מלח1/4 צרור עלי נענע קצוץ במעבד מזון דק מאודלימון – לגרד קליפה ולסחוט חצי לימון

חומרים:
5 כרישות שטופות
שמן זית
1 תפוח אדמה בינוני שבושל היטב במים
1 ביצה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל

אופן הכנת הקציצות:
יוצרים קציצות שמנמנות אך לא שמנות מדי,
שמים על נייר אפייה ואופים בחום של 160 מעלות עד לקבלת גוון זהוב חום (לפחות חצי שעה, לוודא שלא נשרף, וגם לטעום שעשוי בפנים).
אפשר גם לטגן במקום לאפות.

חומרים לרטבים:
רוטב לימון
3/4 צרור עלי נענע קצוץ במעבד מזון דק מאוד
להוסיף מיץ לימון עד שהנענע תכוסה אך לא תצוף.
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית מלח

רוטב יוגורט ועשבי תיבול
גביע יוגורט
כפ מיונז
רבע כפית שום כתוש
רבע כפית מלח
1/4 צרור עלי נענע קצוץ במעבד מזון דק מאוד
לימון – לגרד קליפה ולסחוט חצי לימון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר