קציצות עוף וכרישה (פרסה)

מתכון אביבי וקליל של טעם הטבע מסדרת הסו שף של שטראוס

יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים בשמן בגובה חצי ס"מ במחבת עד ששני הצדדים זהובים. צילום סטודיו שטראוס
יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים בשמן בגובה חצי ס"מ במחבת עד ששני הצדדים זהובים. צילום סטודיו שטראוס

מצרכים

2 חבילות טבעות כרישה

2 כפות שמן זית

5 כפות מים רותחים

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט

500 גרם עוף טחון

2 ביצים  L

3/4 כוס קמח מצה בפסח או פירורי לחם

שמן לטיגון

אופן ההכנה

בסיר רחב או מחבת גדולה מטגנים בשמן זית את הכרישה במשך 5 דקות.

מוסיפים מים רותחים ומטגנים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב. חשוב לשים לב לכרישה כדי שלא תישרף.

מערבבים את כל המצרכים ביחד, כולל העוף והכרישה, ויוצרים תערובת אחידה.

יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים בשמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת עד ששני הצדדים זהובים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה