קציצת עוף טלה וחומוס

 

חומרים להכנת כ 15-20 קציצות בינוניות
ק"ג בשר טחון מעורב, הכולל: כ 700 גר' חזה עוף ו כ300 גר טלה קצת שמן (פלדה).
3 כפות גדושות קמח חומוס
חצי כפית סודה לשתיה או אבקת אפיה
2-3 שיני שום כתושות על פי הטעם
פטרוזיליה קצוצה על פי הטעם
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה.

לשים היטב ויוצרים קציצות לפי הגודל והצורה שרוצים.

צולים את הקציצות על האש, או על מחבת טפלון משומן קלות בשמן זית, עד שהקציצות מושחמות קלות, או בתנור בחום של מ"צ180 למשך 15 דקות.

הגשה
להגיש את המנה על מצע של טחינה ולפזר מלמעלה פטרוזיליה, כוסברה או נענע קצוצה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה