fbpx

קרפצי'ו ירקות ברוטב גבינת יוגורט

מתכון לזוגזמן הכנה: חצי שעהחומרים:1 יח' זוקיני ירוק1 יח' זוקיני צהוב2 יח' גזר גדול וקלוף4 עגבניות שרי מקולפות וחצויות לאורכן2 כפות מיץ לימוןכפית חומץ בלסמימלח, פלפל שחור גרוסמעט שמן זית6 יח' מיני פריכיותחומרים לרוטב יוגורט:1 גביע יוגורט טרה3 כפות גבינת יוגורט בטעם מלפפון שמירחצי שן שום קצוצה דקרצועת קליפת לימון קצוצה5 עלי נענע קצוציםמלחאופן הכנת הרוטב:לערבב בקערה את כל החומרים לתערובת אחידהאופן ההכנה:1. פורסים את הזוקיני (משני הצבעים) והגזר לרצועות ארוכות (לאורך), מברישים את הרצועות בשמן זית וקולים אותן על מחבת פסים לוהט כדקה וחצי מכל צד.2. מברישים את עגבניות השרי גם כן בשמן זית, ממליחים קלות וצורבים אותן על המחבת.3. מסדרים את הרצועות של הזוקיני והגזר על צלחת שטוחה גדולה בצורת גלים ובמרכז מניחים את חצאי העגבניות.4. מטפטפים על הקרפצ'ו את מיץ הלימון, הבלסמי, בוזקים מלח, פלפל שחור גרוס.5. מציירים עם רוטב היוגורט על הקרפצ'ו6. מגישים לצד מיני פריכיות מרוחות ברוטב היוגורטהמלצת השף:· להגיש בליווי צלפים ובצלצלי פנינה מוחמצים· ניתן להחליף את הפריכיות בפתית או בטוסטונים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון לזוג
זמן הכנה: חצי שעה

חומרים:
1 יח' זוקיני ירוק
1 יח' זוקיני צהוב
2 יח' גזר גדול וקלוף
4 עגבניות שרי מקולפות וחצויות לאורכן
2 כפות מיץ לימון
כפית חומץ בלסמי
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
6 יח' מיני פריכיות

חומרים לרוטב יוגורט:
1 גביע יוגורט טרה
3 כפות גבינת יוגורט בטעם מלפפון שמיר
חצי שן שום קצוצה דק
רצועת קליפת לימון קצוצה
5 עלי נענע קצוצים
מלח

אופן הכנת הרוטב:
לערבב בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה

אופן ההכנה:
1. פורסים את הזוקיני (משני הצבעים) והגזר לרצועות ארוכות (לאורך), מברישים את הרצועות בשמן זית וקולים אותן על מחבת פסים לוהט כדקה וחצי מכל צד.
2. מברישים את עגבניות השרי גם כן בשמן זית, ממליחים קלות וצורבים אותן על המחבת.
3. מסדרים את הרצועות של הזוקיני והגזר על צלחת שטוחה גדולה בצורת גלים ובמרכז מניחים את חצאי העגבניות.
4. מטפטפים על הקרפצ'ו את מיץ הלימון, הבלסמי, בוזקים מלח, פלפל שחור גרוס.
5. מציירים עם רוטב היוגורט על הקרפצ'ו
6. מגישים לצד מיני פריכיות מרוחות ברוטב היוגורט

המלצת השף:
· להגיש בליווי צלפים ובצלצלי פנינה מוחמצים
· ניתן להחליף את הפריכיות בפתית או בטוסטונים.






Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר