רביולי/טורטליני 4 גבינות

 

חומרים:
רביולי/טורטליני  1 ק"ג
רוטב שמנת 400 ג"ר
רוטב ראגו  100 ג"ר
חלב  150 ג"ר
מוצרלה 70 ג"ר
ריקוטה 70 ג"ר
בולגרית 100 ג"ר
רומנו 50 ג"ר
מלח 1 כפית
פלפל שחור 1 כפית
פלפל שאטה 1/2 כפית
בזיליקום טרי 60 ג"ר
עגבניות שרי חצאים 6 יח'

אופן ההכנה:
במחבת מחממים שמנת, חלב ורוטב ראגו.
אחרי שהרוטב חם מוסיפים מוצרלה, ריקוטה בולגרית, רומנו ותבלינים.
מערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
מוסיפים 30 ג"ר בזיליקום קצוץ.
מעבירים לקערת ערבוב יחד עם הרביולי/טורטליני.
יש לערבב את הפסטה יחד עם הרוטב.
לשים בגסטרונום מתאים לקישוט.
לפזר 30 ג"ר בזיליקום טרי ועגבניות שרי – חצאים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה