רביולי דלעת

 

מרכיבים לשני סועדים
30 כיסוני דלעת קפואים (ניתן לרכוש במרכול)
שמנת מתוקה 500 cc
8 עגבניות גמדיות (סוג תמר) קלופות וטחונות
מעט יין לבן
50 גרם חמאה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל
2 כפות שמן
מעט אגוזי קאשיו

אופן הכנה
את הכיסונים מרתיחים בתוך סיר עם מים ומעט שמן עד לריכוך.

ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את היין, העגבניות בין 5 ל- 10 ד' ומתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים מעט כ-10 דקות. מוסיפים את כיסונים וממשכים בבישול עד לצמצום הרוטב.

מגישים עם אגוזי קשיו מעל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה