"רביולי" סלק פתוח במלית מיקס גבינות

מתכון של שף גיא פרץ לחג השבועות

מטפטפים סילאן מעל, ומפזרים את אגוזי הפקאן
מטפטפים סילאן מעל, ומפזרים את אגוזי הפקאן

חומרים

2 סלקים בינוניים קלופים

3 כפות חומץ

כף סוכר

למלית

100 גרם גבינת עיזים

100 גרם גבינה בולגרית רכה

100 גרם גבינת לאבנה

100 גרם אגוזי מלך גרוסים

לקישוט

50 גרם פקאנים מסוכרים גרוסים

5 כפות סילאן

אופן ההכנה

פורסים את הסלק דק בעובי 2 מ"מ.

משרים בחומץ וסוכר.

מערבבים את חומרי המלית.

מניחים פרוסת סלק, מזלפים מעל מתערובת הגבינה.

מכסים בעוד פרוסת סלק.

מטפטפים סילאן מעל, ומפזרים את אגוזי הפקאן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה