"רביולי" סלק פתוח במלית מיקס גבינות

מטפטפים סילאן מעל, ומפזרים את אגוזי הפקאן
מתכון של שף גיא פרץ לחג השבועות

חומרים

2 סלקים בינוניים קלופים

3 כפות חומץ

כף סוכר

למלית

100 גרם גבינת עיזים

100 גרם גבינה בולגרית רכה

100 גרם גבינת לאבנה

100 גרם אגוזי מלך גרוסים

לקישוט

50 גרם פקאנים מסוכרים גרוסים

5 כפות סילאן

אופן ההכנה

פורסים את הסלק דק בעובי 2 מ"מ.

משרים בחומץ וסוכר.

מערבבים את חומרי המלית.

מניחים פרוסת סלק, מזלפים מעל מתערובת הגבינה.

מכסים בעוד פרוסת סלק.

מטפטפים סילאן מעל, ומפזרים את אגוזי הפקאן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר