רוטב פסטה ללא בישול

חומרים2 גביעי גבינת שמנת 30 אחוז שומן (או 9 אחוז שומן לשומרי הגזרה).4 כפות גבינה מסקרפונה (גבינה איטלקית).4-5 כפות פסטו ירוק. אופן הכנהלערבב היטב את כל החומרים עם מקציף ביצים ידני עד לקבלת גוון ירקרק. להוסיף את הרוטב על פסטה חמה שבושלה זה עתה (בכמות של כ- 500 גרם), לפזר פרמזן ולהגיש.מומלץ אחרי בישול הפסטה לשטוף קלות את פסטה במים קרים, ולערבב עם 25 גרם חמאה מלוחה או רגילה.

חומרים
2 גביעי גבינת שמנת 30 אחוז שומן (או 9 אחוז שומן לשומרי הגזרה).
4 כפות גבינה מסקרפונה (גבינה איטלקית).
4-5 כפות פסטו ירוק.

אופן הכנה
לערבב היטב את כל החומרים עם מקציף ביצים ידני עד לקבלת גוון ירקרק. להוסיף את הרוטב על פסטה חמה שבושלה זה עתה (בכמות של כ- 500 גרם), לפזר פרמזן ולהגיש.

מומלץ אחרי בישול הפסטה לשטוף קלות את פסטה במים קרים, ולערבב עם 25 גרם חמאה מלוחה או רגילה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר