רוסטביף סינטה

חומרים ל-8-10 מנות:1.5 ק"ג נתח סינטה נקי משומן, בטמפרטורת החדר 1/3 כוס שמן זית1/2 כוס ממרח חרדל גרגרים איכותי 4 כפות פלפל שחור גרוסעלים מ-2 גבעולי רוזמרין, קצוצים עלים 4 גבעולי טימין10 שיני שוםאופן ההכנה:מחממים תנור ל-250 מעלות.מערבבים שמן זית, חרדל, פלפל שחור גרוס, רוזמרין וטימין לתערובת אחידה ומעסים את הסינטה כך שכל הנתח מצופה שמן ותבלינים. בעזרת סכין חדה יוצרים חתכים לאורך הנתח ומחדירים את שיני השום.מניחים את הסינטה על רשת ומתחתיה תבנית אפייה עם מעט מים.צולים בתנור שחומם מראש כ–15 דקות. מנמיכים את החום ל-180 מעלות וצולים כ-25 דקות נוספות לדרגת מדיום-רייר (הדרגה המומלצת להכנת כריכים).מוציאים את הנתח מהתנור ומניחים למנוחה כ–20 דקות לפני שפורסים.רשת ב'שארה חינאווי:רח' יפת 180 ביפו, טלפון להזמנות: 03-5075618מרכז מסחרי מיניקן רמת אביב החדשה, רח' רודנסקי 5 ת"א, טלפון להזמנות: 03-6997878רח' ילדי טהרן 12, ראשון לציון (מאחורי הסינמה סיטי), טלפון להזמנות: 03-9413344.

חומרים ל-8-10 מנות:
1.5 ק"ג נתח סינטה נקי משומן, בטמפרטורת החדר
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס ממרח חרדל גרגרים איכותי
4 כפות פלפל שחור גרוס
עלים מ-2 גבעולי רוזמרין, קצוצים
עלים 4 גבעולי טימין
10 שיני שום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-250 מעלות.
מערבבים שמן זית, חרדל, פלפל שחור גרוס, רוזמרין וטימין לתערובת אחידה ומעסים את הסינטה כך שכל הנתח מצופה שמן ותבלינים.
בעזרת סכין חדה יוצרים חתכים לאורך הנתח ומחדירים את שיני השום.
מניחים את הסינטה על רשת ומתחתיה תבנית אפייה עם מעט מים.
צולים בתנור שחומם מראש כ–15 דקות.
מנמיכים את החום ל-180 מעלות וצולים כ-25 דקות נוספות לדרגת מדיום-רייר (הדרגה המומלצת להכנת כריכים).
מוציאים את הנתח מהתנור ומניחים למנוחה כ–20 דקות לפני שפורסים.

רשת ב'שארה חינאווי:
רח' יפת 180 ביפו, טלפון להזמנות: 03-5075618
מרכז מסחרי מיניקן רמת אביב החדשה, רח' רודנסקי 5 ת"א, טלפון להזמנות: 03-6997878
רח' ילדי טהרן 12, ראשון לציון (מאחורי הסינמה סיטי), טלפון להזמנות: 03-9413344.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר